DreamTeam – állás 10 forduló után

 

Amint látható, az első hely továbbra sincs veszélyben. V. Sanyi tovább növelte előnyét a közvetlen “üldözőivel” szemben, már amennyiben az idézőjeles kifejezést használhatjuk erre az esetre. K. Timi megerősítette pozícióját a 2. helyen, A. Sándor pedig 1 pontot hozva Forza Valdezen a dobogó harmadik foka felé araszol. B. Attila újabb fordulós jó szereplésével már a 7. helyen tanyázik, akár az 5. hely megszerzése is reális az ő számára.

Érdekes, hogy az éllovasnak már csak két játékosa, Ribery és Ronaldo maradt versenyben, de aggódnia nem kell, valószínűleg a hátralévő 3 fordulót 0 ponttal lehozva is megnyeri ezt a játékot (is).

Az élboly többi tagjának sincs sokkal több játékosa, K. Timi 3 “túlélővel” (Messi, Neuer, Ribery), Forza Valdez 4-gyel (Lahm, Gomez, Pique, Valdes), A. Sándor szintén néggyel (Iniesta, Pique, Gomez, Dante) rendelkezik. Amint látható, mindhárman a BayernBarca párosból építkeznek, ráadásul a közöttük lévő kiélezett harcot az átfedések is nehezítik. Ha a Barca jól jön ki a hátralévő meccsekből, és nem kap gólt egyes, vagy akár több meccsen is, továbbá Messi nem épül fel, vagy fél lábbal nem kezd el újra szárnyalni, akkor Forza Valdez lehet a nevető harmadik, aki így 2. lesz 🙂 Persze sok múlik azon is, Gomez pályára lép-e még, rúg-e gólt, illetve Iniesta és Ribery rácáfolva eddigi szereplésükre feliratkoznak-e egyszer-kétszer góllövőnek.

Meghatározó lesz, lehet a mai sorsolás kimenetele is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük