10 nap, amely mindent eldönthet az idei szezonról


A Blaugrana 2009-ben minden létezőt megnyert, 2011-ben csupán a spanyol kupa nem jött össze, az is mindössze közvetlenül a siker kapujában csúszott ki a kezéből. Az idei évben azonban úgy tűnik, meg kell elégedni „szerényebb” célokkal, de még ezek szempontjából is döntő jelentőségű az előttünk álló 7 nap, amely alatt 3 meccset is meg kell vívni világklasszis ellenfelekkel. FC Chelsea, Real Madrid, FC Chelsea… Más szavakkal: BL-elődöntő és El Clásico. Kell ennél több?

Szombaton a Camp Nouban kötelező a győzelem! És meglehet a bajnoki címhez még ez is kevés lesz. A BL-döntőbe jutás pedig a történelmi tetthez elengedhetetlen: a Barca lehet az első csapat az elit kupában, amely megvédi a címét.

Óvatosságra int: a Real továbbra is nagy formában van, egy nappal többet pihenhet a bajnoki előtt (mellesleg utána a BL-elődöntő visszavágójára is egy nappal több jut regeneráció céljából), ráadásul a Barca a Chelsea elleni legutóbbi 6 meccséből egyet sem tudott megnyerni…

Hamarosan jelentkezünk előzetessel a BL-meccsről, az El Clásicóról, a Guardiola-Mourinho párharcról és sok egyéb érdekességgel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük