Vb 2022. dreamteam-játék 4. forduló

Lezajlottak a nyolcaddöntők. Izgalmakban, gólokban nem volt hiány. A franciák, angolok, brazilok és portugálok nagyon magabiztosak továbbra is, de ez a final four biztosan nem jöhet létre, mivel az angolok és a franciák egymással meccselnek az elődöntőért. Hasonlóan ki-ki meccs lesz az argentin-holland párosítás. Eddig mindkét csapat meggyőző teljesítményt nyújtott (azt leszámítva, hogy az argentínok bealudtak a legelején), de igazán megmérve, komoly ellenféllel szemben most lesznek.

Az eddigiek alapján azt hihetnénk, hogy a horvátoknak és a marokkóiaknak esélyük sincs a fergeteges brazilok és portugálok ellen, ami valószínűleg így is lesz, de azért egy kiskaput mégis csak haygjunk nyitva ennek a két remek csapatnak, mert Marokkó már nem az első meglepetést okozta a vb-n, a horvátok pedig úgy tűnik, hogy a 4 évvel ezelőtti csapatból csak néhány veteránt megtartva és felfrissülve új játékosokkal is vannak annyira jók, mint a 2018-as ezüstérmes csapatuk. Más kérdés, hogy akkor a helyzet úgy hozta, hogy egy “könnyű ágon” verekedhették magukat be a döntőbe. Ez a negyeddöntőtől kezdve egészen biztosan nem így lesz idén.

A dreamteam játékunkban T. Gábor nyerte a fordulót és ezzel minimálisan növelte előnyét. A különbség még mindig pici D. Ernőhöz képest, a többiek azonban leszakadtak. Így aztán statisztikai alapon valószínűleg a 2 jelenlegi éllovasból kerül majd ki a végső győztes.

Talán viccesen hangzik, de lehet, hogy a két éllovas között a kapusok közötti különbség fog dönteni: Courtois (aki már nincs versenyben) vs Lloris. A többi játékosuk vagy megegyezik, vagy gyakorlatilag egyenértékű (pl. Stones vs Maguire).

A 4. forduló tabellája:

1T. Gábor43
2D. Ernő40
3Gmark00736
4D. Péter27
5Papi24

Összesített állás 4 forduló után:

1T. Gábor155
2D. Ernő150
3Gmark007128
4D. Péter121
5Papi96

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük