BL DreamTeam-játék 2. forduló

A 2. forduló tanulsága, hogy tőlünk nyugatabbra jobban értenek a focihoz :-)

T. Csaba Barcelonából, F. Csilla Crépy-en-Valois-ból és Paulo Bento Lisszabonból uralták az élmezőnyt. A hazaiak becsületét T. Gyula tudta csak megvédeni, aki kiegyensúlyozott teljesítményével egyre inkább a csúcsra tör összesítésben.

Érdekes, az első forduló nyertesének, K. Timi csapatának visszaesése, pedig most is volt góllövője (Podolski, Ribery), viszont ez van, ha több játékosa nem lép pályára a nyertes csapatban (Nani, Mertesacker), továbbá ha az esélyes csapatok (Bayern, PSG, Juve) kikapnak vagy csak ikszelnek…

V. Sándor csapatának halványabb szereplése is meglepő, pedig Ronaldója 3 gólt vágott az Ajaxnak, végül azonban egyedül hozta DreamTeam-csapata pontszámainak felét.

Köszönhetően a totógyilkos meccseknek is, keveseknek sikerült több pontot szerezniük, mint az első fordulóban, a mezőny egy részének teljesítményére a visszaesés volt jellemző, míg néhányan azért tartották kiegyensúlyozott középmezőnyös pozícióikat, ami miatt az összesített pontok egyre nagyobb szóródása ellenére is a mezőny nagy része azért együtt maradt.

Kategória: DreamTeam-játék | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>