A 4. BL-dreamteam játék nyitó fordulója

Rondaldo mesterhármassal üzent mindazoknak, akik nem számítottak rá az Álomfoci BL-dreamteam-játékában.

Kevés meglepetés volt az új BL-szezon első fordulójában, ennek megfelelően gyűjtögették a pontokat a dreamteam-menedzserek csapatai is. Ám megmutatkozott, hogy bizony a gólpasszok jelentősége nem elhanyagolható. Sokan szép számmal kaptak pontot játékosaik assisjaiért (pl. Fabregas, Ibrahimovic, Rakitic stb.).

A fordulót B. Lajos nyerte, mert csak ő és a többi játékosával ebben a forrdulóban nem parádézó Csaba volt csak, aki a Lex Messi-Ronaldo ellenére is bízott a portugál zseniben. Ez mindjárt 12 pont lépéselőnyt jelentett.

Azért Lajosnak volt még más is a tarsolyában. Bár Shaw pontot nem hozott és most hosszú időre kidőlt a sorból, Neuer és David Luiz 0-ra lehozott meccsen nyert (6-6 pont), Fabregas nem csak gólt rúgott, hanem gólpasszt is adott, Pogba is assisttal járult hozzá a Juve idegenbeli győzelméhez, ahogy Ibra is kiszolgálta Cavanit és mindezek mellett Götze is góllal mutatkozott be és győzött a Bayernnel, Depay pedig a vereség ellenére legalább egy 3 pontot érő góllal köszönt be.

Érdekes információ: a címvédő T. Gábor nem vett repülőrajtot és figyelmetlensége még sokba fog kerülni neki. Nevezte a tavalyi nyerő csapatából Danilót, aki akkor még nem topligás játékosként a Portót és dreamteam-csapatát erősítette, a nyáron jelentős összegért azonban a Királyi Klubhoz igazolt. Bár pályára léphet emiatt a BL-ben, nem topligás státuszát elvesztette, így az ő pontjai nem számítanak bele T. Gábor csapatának eredményeibe…

1 B. Lajos 58
2 Vlada V. 57
3 CsakZ 51
4 T. Csaba 50
4 Papi 50
6 be8ki 49
6 B. Zoli 49
8 Sz. Tibor 48
9 T. Gábor 47
10 Faláb SC 44
10 bengio 44
12 Csaba 29

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük