XII. BL-dreamteam – 9. forduló

Rengeteg gól, 2 döntetlen és éppen a legnagyobb góllövők többsége maradt gól nélkül. Emiatt a Bajnokok Ligája dreamteam-játékban nem lehetett sok pontot szerezni.

Az élboly azonban izgalmas alakul. A Top 3 menedzser 3 ponton belül van egymáshoz képest. Nüanszok fognak dönteni.

A 9. forduló tabellája:

1D. Ernő18
2T. Gábor15
3Csak a matek14
4Pocokcan12
5Vlada V.11
6Hansi Flick7
7be8ki1

Összesített állás 9 forduló után:

1Vlada V.308
2T. Gábor307
3D. Ernő305
4Csak a matek260
5Pocokcan220
6Hansi Flick179
7be8ki172

2 hozzászólás a(z) “XII. BL-dreamteam – 9. forduló” bejegyzéshez


  1. Na, pont a felvezetőben megénekelt egyik alappillér ingadozását láthattuk az elmúlt két nap. Világklasszis kapus kell ezen a szinten! Igen, nem nagyon volt, persze, sok a sérülés. De! Az egyetlen, név szerint Donnarumma, pazar “lepkéket” mutatott” be. A Barca már az első félidőben több potyával vezethetett volna. Xavi talán ráérez erre a jövő keddi visszavágón, és akkor a sokpasszos játékot kiegészíti több távoli lövéssel, de talán a beadások sokkal veszélyesebbek lehetnek, ezeket rendre elnézte a szakállas hálóőr.


    1. Igen, jó meglátások. A világklasszis kapusteljesítmények elmaradtak. Igaz, jó pár gól olyan lövésből született, amit még földöntúli kapusteljesítmény sem igen tudott volna hárítani. Nagy kérdés, hogy vajon Navas mit fogott volna meg a Donnaruma által bekapott gólokból, de őszintén szólva én max. a 3. Barca-gólt írtam volna a számlájára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük