XII. BL dreamteam-játék – 10. forduló

Kialakult a legjobb 4 mezőnye. Ha valaki a kiírás kezdetén azt állítja, hogy az egy csoportból induló PSG és Borussia Dortmund elődöntőt fog játszani, és ezáltal egyikük biztosan döntős lesz, egész biztosan kevesen fogadtak volna erre. A dreamteam menedzserek egészen biztosan nem, mivel a két csapatból alig neveztek játékosokat (2-2-t).

A dreamteam-játék pedig, amilyn izgalmasnak tűnt a végjáték még egy fordulóval ezelőtt, amikor is még 3-an voltak versenyben az aranyért, úgy tűnik, mostanra eldőlt: Vlada V. növelte előnyét közvetlen riválisaival szemben, ami még nem lenne matematikailag behozhatatlan, de ha megnézzük, milyen közös és eltérő játékosaik vannak versenyben az éllovasoknak, kijelenthetjük: ezt a dreamteamet is Vlada V. fogja nyerni.

A fordulót azonban a sztárvendégünk, Hansi Flick nyerte, főleg annak köszönhetően, hogy neki német csapatokból vagy német kötődésű játékosai vannak. A pontjai felét a 0-ra védekező és győztes csapatban szereplő Neuer, valamint a gólt szerző és gólpasszt jegyző, szintén győztes és továbbjutó Füllkrug hozta.

Hansi Flick eléggé le van maradva, de versenyben neki maradt a legtöbb játékosa (2 dortmundi, 2 Bayern- és 2 Real-játékos is), azaz magabiztosan tekinthetne a jövőbe, de lemaradása akkora, hogy kicsi az esélye, hogy feljebb tud majd lépni.

A 10. forduló tabellája:

1Hansi Flick22
2Csak a matek21
3Vlada V.16
3Pocokcan15
3T. Gábor13
6D. Ernő6
7be8ki1

Összesített állás 10 forduló után:

1Vlada V.324
2T. Gábor320
3D. Ernő311
4Csak a matek281
5Pocokcan235
6Hansi Flick201
7be8ki173

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük