Összesített állás 7 fordulo utan

Screen shot 2013-02-21 at 2.28.40 PM

V. Sanyi több pontnyi különbséggel vezeti a tabellát, mint amennyivel megnyerte ezt a fordulót. A hátralévő találkozók során egyre fogyatkozó számú játékossal kell megküzdeni az egyenes kieséses szakasz bizonytalan pontjaiért, így gyakorlatilag képtelenség már befogni őt.

Ettől függetlenül tartogat még sok érdekességet a tavasz. Mert például nagy a tülekedés a dobogó másik két fokáért. Az élboly és a középmezőny között egyedül maradt Sz. Andris után is olyan kis különbségek vannak az egyes versenyzők között, hogy még nagy liftezések várhatók.

Érdekes lehet az is, hogy ha esetleg a Barca búcsúzna a további küzdelmektől, az kit mennyiben ér veszteségként. Halkan megjegyzem, V. Sándornak egészen biztosan nincs Barca-játékosa. Az még lehet, hogy az egyik aranytojást tojó tyúkja, Ronaldo is búcsúzni kényszerül – amire van “Real-is” esély 🙂 – de az másokat is érzékenyen érinthetne.

Ráadásul az sem kizárt, hogy a Malaga és a Valencia is búcsúzik, ami azt jelentené, hogy a BL 21 éves történetében mindössze harmadik alkalommal (1993 és 2005 után) nem lenne spanyol csapat a legjobb nyolc között!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük